USA’s finest: recept voor Chocolate Chip Cookies met kokosolie en kokosbloesemsuiker

Hoe klassiek Amerikaans wil je het hebben? Een geliefd koekje door jong en oud: de Chocolate Chip Cookie. Deze lekkernij mag dan wel zijn oorsprong vinden in Amerika, wereldwijd is hij bekend. Niet voor niets natuurlijk, recepten met chocolade doen het vaak toch wel erg goed. In dit recept geef je het koekje gelukkig ook nog wat meer gezond mee door het gebruiken van kokosolie, havermelk en kokosbloesemsuiker. Geen geraffineerde en rovende ingrediënten.

Wanneer je dit recept voor de Chocolate Chip Cookies hebt geprobeerd wil je nooit meer een andere. Zo lekker dat je je vingers er bij af likt!

Recept voor Chocolate Chip Cookies met kokosolie en kokosbloesemsuiker Recept voor chocolate chip cookies met kokosolie en kokosbloesemsuiker

Voor ongeveer 10 koekjes

Ingrediënten Chocolate Chip Cookies

200g tarwebloem

100ml Cocoslove kokosolie

150g kokosbloesemsuiker

Merg van ½ vanillestokje

1 mespuntje bakpoeder

1 snuifje Fleur de Sel

3el havermelk

100g pure chocolade

Bereiding Chocolate Chip Cookies

Alle ingrediënten, behalve de chocolade in een grote kom doen en met een handmixer goed door elkaar mengen. Daarna het chocoladetablet grof hakken en erdoor mengen.

Het deeg eetlepel per eetlepel in een met kokosolie ingevet bakblik voor muffins doen en in de vorm drukken. Dit zodat de koekjes op de bodem liggen.

De oven voorverwarmen op 180°C en de koekjes in 25-30 minuten bakken. Daarna goed laten afkoelen en dan voorzichtig uit de vorm nemen.

Smaakt heerlijk met een warme chocolademelk!

happy_family.jpg

CocosLove Product

Inhoud: 1000ml
Fair trade, Glutenvrij
100% Premium Quality kokosolie
€ 17,95

Koop CocosLove in je natuurwinkel of op webshop amanvida.eu.

Online bestellen