Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Color has a deprecated constructor in /home/watisseiuv/_cocoslove/templates/rt_afterburner2/features/color.php on line 11
Cocoslove is een premium kokosolie vol kwaliteit

Kokosolie van Cocoslove is een premium kokosolie van superieure kwaliteit

Cocoslove kokosolie is een premium kokosolie. Wat betekent dat? Alleen kokosnoten van topkwaliteit komen voor deze kokosolie in aanmerking. Cocoslove kokosolie is dan ook tot de rand van de pot gevuld met hoogwaardige voedingsstoffen: vitamines A, D, E en K, polyfenolen, lecithine, carotenoïden en mineralen.

Cocoslove is een kokosolie met zachte smaak: wat is de premium kwaliteit van Cocoslove kokosolie?

Een Premium kwaliteit hebben betekent tevens dat deze Cocoslove kokosolie minstens 2 jaar op kamertemperatuur bewaard kan worden zonder ranzig te worden. De vetzuren in de kokosolie, laurinezuur en de MCT's (de Medium Chain Triclycerides), die verantwoordelijk zijn voor de gezondheidsvoordelen, blijven in die termijn onveranderd doorwerken. De Premium Cocoslove kokosolie heeft zonder meer een positieve werking op je lichaam, of je het nu eet of als lichaamsverzorging gebruikt.

mother_baby_daughter_green_grass.jpg

CocosLove Product

Inhoud: 1000ml
Fair trade, Glutenvrij
100% Premium Quality kokosolie
€ 17,95

Koop CocosLove in je natuurwinkel of op webshop amanvida.eu.

Online bestellen